Ice and Roll – Cake Roll

Idee de afacere verificată

Colacii sunt prăjituri unice de forma unui coș, cunoscute și sub numele de trdelnik sau kurtos.

Rețetă de succes cu tradiție de peste 600 de ani

Conform rețetei originale, acestea sunt frământate și coapte pe loc pe role de fag, iar apoi sunt servite cu stropi de scorțișoară, nuci, migdale sau ciocolată. Prelucrate termic, devin moi în interior și crocante în exterior. Acestea își datorează gustul în primul rând procesului unic de producție – sunt fabricate la fața locului numai din ingrediente naturale, nu conțin conservanți și se vând imediat după coacere.

Inspirația pentru a cunoaște această delicatesă unică au fost străzile aglomerate, pline de aromele captivante și dulci de aluat fierbinte de drojdie, scorțișoară și vanilie. Această delicatesă unică, delicat crocantă, cu o tradiție de 600 de ani, a câștigat mulțimi de fani din întreaga lume. Clienții apreciază mai presus de toate gustul extraordinar al aluatului și aroma produsă la coacerea acestuia. Toate acestea fac că prăjiturile atrag mulți clienți, de aceea vânzarea lor este o afacere profitabilă.

Alternativă excelentă

Cake and Roll este o alternativă excelentă la un restaurant și o idee pentru persoanele care caută o sursă suplimentară de venit. Colacul este un produs pentru toată lumea, iubit de consumatorii de toate vârstele, astfel încât introducerea acestuia pe piața românească s-a dovedit a fi o lovitură la țintă. Așa a fost creată idea de o afacere complet nouă, bazată pe un model de afacere unic.

Partenerii, care decid să colaboreze cu rețeaua de franciză Cake and Roll, primesc o afacere la cheie. Nu trebuie să se îngrijoreze de finanțare, locații și chestiunile legate de adaptarea punctului de vânzare. În plus, conceptul de franciză Cake and Roll nu necesită o investiție mare, astfel încât persoanele care visează la propria afacere, indiferent de vârstă și educație, își pot conduce o afacere de vis.

De ce rulotă?

Datorită mobilității rulotelor, aveți multe opțiuni. Vă puteți amplasa punctul în apropierea unui centru comercial, dar și în piețe și parcuri.

Chirie mică – chiriile în exterior sunt de câteva ori mai mici decât pentru spațiile din interiorul clădirii. În plus, nu suportați cheltuieli financiare pentru adaptarea spațiilor.

Vânzare printr-un ghișeu – un produs de impuls, ușor accesibil clienților, fără a fi nevoie să intre în local.

Un start rapid, primiți de la noi o rulotă complet echipată, gata de utilizare, cu documentație completă.

Tot ce aveți nevoie este un racord electric, rulota are un circuit de apă intern și un subcontor propriu, aveți nevoie doar de acces la curent electric.

O afacere în conformitate cu tendințele, streetfood-ul este un trend gastronomic cu cea mai rapidă dezvoltare în Europa.

Designul conceput în detaliu și ergonomia rulotei permit aprovizionarea unui punct pentru două săptămâni, nu vă trebuie un depozit. Concepția rulotei permite deservirea de către o singură persoană

De ce kurtos kalcs?

  • Un produs pentru fiecare – clienții noștri sunt persoane cu vârsta de la 1 până la 100 de ani.
  • Copți pe rulouri de fag în fața clienților.
  • Doar ingrediente naturale – fără conservanți, vânduți proaspeți, imediat după coacere.
  • Rețetă secretă, gust și miros îmbietor.
  • Perfecți pentru sezonul toamnă – iarnă.
  • 600 de ani de tradiție.