Ice and Roll – Cake Roll

O singură rulotă, două afaceri – este o adevărată capodoperă!

Ice and Roll & Cake and Roll este un concept de franciză internațional care constă într-o rulotă gastronomică ce funcționează pe tot parcursul anului, și care combină două mărci într-un singur punct de vânzare. În sezonul de primăvară și vară (din aprilie până în septembrie), funcționează ca Ice and Roll și servește delicioasă înghețată spiralată, gofre și băuturi răcoritoare, în timp ce în sezonul de toamnă și iarnă (din septembrie până în martie), servește colaci crocanți și aromate, funcționând ca Cake and Roll. Conceptul Ice and Roll și Cake and Roll constă într-un chiriaș care staționează în afara centrului comercial și se contopește perfect cu anturajul variabil și, datorită ofertei variate de produse, se adaptează perfect nevoilor clienților.

În sezonul de toamnă și iarnă vindeți colaci, iar în sezonul de primăvară și vară vindeți înghețată

Datorită ofertei potrivite pe măsură, Ice and Roll și Cake and Roll sunt un răspuns la rolul în creștere al streetfood-ului și la tendințele gastronomice în schimbare. Datorită faptului că conceptul funcționează pe tot parcursul anului, francizații se pot bucura de profituri timp de 12 luni.

Adaptarea punctului Ice and Roll pentru noua activitate este foarte simplă și rapidă. Rulota este supusă unui rebranding instantaneu care constă în schimbarea elementelor exterioare ale punctului. Totul durează până la 3 ore, inclusiv înlocuirea mașinii de înghețată cu echipamente pentru coacerea colacilor. Așadar, puteți începe vânzarea de colaci chiar în aceeași zi.