Ice and Roll – Cake Roll

Franciza este o formă de cooperare care a crescut în popularitate în ultimii ani. Din acest post, veți afla care sunt avantajele desfășurării unei afaceri în sistemul de franciză.

Pornirea rapidă și simplă a afacerii. Datorită cooperării în franciză, puteți începe să vă conduceți propria afacere chiar și la câteva săptămâni după semnarea contractului. Un francizor bun vă asigură tot ce aveți nevoie pentru a conduce o afacere, printre altele, o locație concretă sau ajutor în găsirea acesteia, un spațiu echipat și gata de funcționare sau un punct gastronomic mobil și toate instruirile necesare.

Reducerea riscului. Angajându-vă într-o afacere în franciză, deschideți o afacere sub firma unei mărci care este deja recunoscută, astfel încât să puteți conta pe clienți din prima zi de vânzare. Beneficiați de experiența de afaceri a francizorului: participați la instruiri, acționați în conformitate cu soluțiile testate și verificate de piață și puteți conta pe susținerea în fiecare etapă a afacerii.

Idee de afaceri dovedită. Dacă nu aveți o idee de afaceri concretă, puteți utiliza soluții de-a gată. Datorită francizei, având un capital relativ redus, aveți acces la un model de afaceri dovedit, care a fost testat de multe ori în realitățile pieței.

Marcă cunoscută. După cum probabil știți, construirea unui brand de la zero implică mulți ani de muncă, necesită un angajament enorm și cheltuieli financiare serioase, motiv pentru care un brand recunoscut este unul dintre principalele avantaje ale modelului de franciză. Cooperând cu francizorul, aveți dreptul de a beneficia de brand, de marcă comercială și de întregul know-how de conducere a unei afaceri.

Soluții gata făcute. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găsirea furnizorilor și negocierea prețurilor. Datorită francizei, beneficiați de cele mai bune condiții și de un lanț de aprovizionare verificat sau comandați produse dintr-un depozit central. Unele companii de franciză oferă, de asemenea, asistență în primele zile de vânzare și organizează o campanie promoțională în social media. De asemenea, puteți conta pe sprijin în ceea ce privește recrutarea angajaților, proiecte de contracte gata făcute, soluții contabile și asistență juridică.