Ice and Roll – Cake Roll

Ne specializăm în rulote gastronomice

Punctele de vânzare mobile Ice and Roll și Cake and Roll sunt soluția perfectă pentru small business. Am realizat câteva sute de rulote gastronomice pentru vânzarea de înghețată și colaci, prin urmare am câștigat cunoștințe prețioase privind atât soluțiile de proiectare, cât și echiparea rulotelor. Soluțiile noastre au fost testate în puncte proprii, datorită acestui fapt rulotele sunt finisate la perfecțiune. Soluțiile tehnice pe care le aplicăm, fac posibilă instalarea rulotei la orice loc de vânzare într-o oră.

Echipament identic cu echipamentul gelateriilor staționare

Echipamentul punctelor noastre este identic cu echipamentul gelateriilor staționare. Am testat singuri toate echipamentele și soluțiile în propriile puncte, așa că suntem siguri că îndeplinesc toate normele și standardele.

O marcă puternică

Activăm pe piața poloneză din 2013. Suntem cea mai mare rețea de puncte de vânzare mobile, cu ce mai rapidă dezvoltare din Europa.  La sediul central al rețelei din Varșovia lucrează 80 de persoane. Prin decizia de a colabora cu noi, intrați în rețeaua europeană cu un brand recunoscut.

Suport pentru desfășurarea afacerii

Datorită sprijinului companiei Sweet Gallery (proprietarul mărcilor Ice and Roll si Cake and Roll), gestionarea afacerii este foarte simplă. Acest lucru este demonstrat de faptul că majoritatea francizaților au mai multe puncte. De asemenea, fiecare francizat primește de la noi ajutor în timpul desfășurării activității curente.

Service

Garantăm service. Remediem majoritatea defectelor pe loc. Dacă trebuie să predați echipamentul pentru reparații, veți primi un echipament de înlocuire.

Marketing

Vă oferim suport deplin de marketing în ceea ce privește social media, printuri de marketing, campanii de loialitate, materiale publicitare și un pachet de activități promoționale.

Sistem de monitorizare 

Gestionarea afacerii este facilitată și de un sistem de monitorizare, care vă permite să urmăriți ceea ce se întâmplă în punctul dvs. pe telefonul mobil prin intermediul unei aplicației.

Locația punctelor

O locație bine aleasă este o garanție a succesului. Este extrem de important ca punctul dvs. de înghețată să fie bine vizibil pentru potențialii clienți. De aceea, ajutăm francizații să găsească o locație care să asigure un trafic constant de clienți, indiferent de ziua săptămânii sau de ora zilei. Aceste condiții sunt îndeplinite de locațiile aflate în apropierea celor mai populare centre comerciale. Cooperăm cu cele mai mari lanțuri comerciale din Europa și avem un Departament de Comercializare care achiziționează locații pentru francizații noștri.

Finanțare

Vă vom ajuta să obțineți finanțare sub formă de credit sau leasing. Sprijinul include asistență pentru obținerea unei finanțări care întotdeauna să fie adaptată la situația individuală a Francizatului. Am dezvoltat soluții care vă permit să deschideți un punct de înghețată cu un aport personal minim.

Cursuri de formare

Vă asigurăm pregătire teoretică și practică. Cea teoretică se referă la toate aspectele formale, în timp ce cea practică ne învață cum să pregătim un loc de muncă și cum să optimizăm întregul proces, să maximizăm profiturile.